Hannover Messe 2020 – Saveti za one koji kupuju

Svako ko je makar jednom posetio veliki svetski sajam u svojstvu kupca zna koliko je naporno ići iz hale u halu i razgovarati sa raznoraznim izlagačima u potrazi za proizvodom koji firma želi da kupi. Ukoliko ove godine posećujete hanoverski sajam tehnike Hannover Messe 2020 u svojstvu kupca, evo saveta koji može biti od ključne pomoći i sačuvati Vaše dragoceno vreme i energiju.

Organizatori hanoverskog sajma tehnike su se ovaj put potrudili da proces pronalaženja odgovarajućih mašina i proizvoda učine što lakšim za posetioce. Kako ove godine na sajmu izlaže 5500 izlagača i kako Hannover Messe pokriva globalno tržište automatizacije, logistike i energetike, orgaizatori su napravili softver preko koga je moguće naći specifične proizvode i izlagače. Pretraga proizvoda je raspoloživa na sledećem linku. U prozorčić je dovoljno uneti ili ime firme, ili naziv tj. kategoriju proizvida i softver će odmah izbaciti rezultat pretrage sa istim, odnosno sličnim sadržajem. Mnogo jednostavnije, zar ne? Na ovaj način možete sve ključne i strateške poslove uraditi dok ste odmorni, a ostatak vremena provesti relaksirano u otkrivanju novih ideja, inovacija i fokusirati se na traženje inspiracije za buduće poslovne poteze.

Podsećamo, ove godine Hannover Messe 2020 se odvija u terminu 20/24.04.2020. I ove godine, kao i svih prethodnih, za Vas organizujemo putovanje na Hannover Messe 2020. Prijave su otvorene, mesta još ima. Očekujemo Vas!