Fi Europe 2019 – Gozba može da počne!

Pridružite nam se na putovanju u Pariz na sajam Fi Europe 2019 i otkrijte kakve sve novitete možemo očekivati u narednoj godini u prehrambenoj industriji. Podsećamo, sajam Fi Europe će se ove godine održati u terminu 03/05.12.2019.

Ove godine poseban akcenat biće na komunikaciji sa potrošačima. Naime, stručna istraživanja otkrila su da potrošači sve više žele da imaju širu informaciju i znanje o proizvodima koje konzumiraju. Oni očekuju da čuju celu priču na osnovu koje će doneti odluku o kupovini. Hoće tačno da znaju odakle proizvod dolazi i šta ga čini specifičnim. Da ne govorimo o tome koliko je za neke od njih bitna ekološka svest proizvođača, da hrana nije životinjskog porekla, da je proizvodnja održiva… Imajući sve ovo u vidu sajam Fi Europe će ove godine otvoriti jedno potpuno novo poglavlje posvećeno komunikaciji sa potrošačima.

Pridružite nam se i otkrijte koje nove priče će učiniti vaš proizvod prijemčivijim za potrošače. Posetite sajam Fi Europe i otkrijte koji trendovi će diktirati razvoj prehrambene industrije u predstojećem periodu. Mesta još uvek ima, pa prijave za putovanje na sajam Fi Europe 2019 još uvek primamo!