Milipol 2019 – Bezbednost na prvom mestu

U terminu 19/22.11.2019. u Parizu će posetiocima, stručnjacima iz oblasti bezbednosti, sajam Milipol 2019 otvoriti svoja vrata. Prošle godine na ovom događaju izlagalo je oko 1000 izlagača iz 53 zemlje sveta, a posetilo ga je više 30.000 gostiju.

Na internacionalnim paviljonima, po prvi put, na sajmu Milipol 2019, će nam se predstaviti Portugalija i Skandinavija. Ove godine očekujemo rekordne posete, a sajam Milipol će učiniti sve da ne izneveri očekivanja.

2019. forenzika će biti jedna od glavnih tema. Deo sajmišta će biti isključivo posvećen ovoj oblasti. Tu će forenzički eksperti iz celog sveta moći da se sreću i diskutuju o najnovijim mogućnostima i trendovima u ovoj oblasti.

Takođe, jedna bina biće posvećena inovacijama i istraživanju. Tu će posebnu podršku imati preduzetnici iz oblasti bezbednosti koji uz pomoć inovacija i najnovijih tehnoloških dostignuća, kroz svoje “startapove”, kreiraju budućnost bezbednosti. Na ovoj bini će nam se predstaviti 30 kompanija ovog tipa. A, interakcija sa njima će biti dinamična i moguća za sve posetioce.

Pored svega toga, i ove godine, Milipol će dodeljivati nagrade za inovacije izlagačima. Nagrade će biti uručivane na osnovu sledećih kriterijuma: upravljanje kriznim situacijama, “sajber” bezbednost, “smart” i sigurni gradovi, individualna oprema, zaštita pripadnika hitnih službi, dron i antidron sistemi i robotika.

Veliki broj besplatnih konferencija će biti na raspolaganju svim učesnicima.

Prijavite se za put, tu smo za vas!