Sicurezza 2019 – Vodimo vas u svet Džejms Bonda

Budite Džejms Bond na par dana! Veliki svetski sajam bezbednosti Sicurezza 2019 ove godine će se održati u terminu 13/15.11.2019. u Milanu. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom putovanju i zavirite u svet inovacija u oblasti bezbednosti.

Kao kuriozitet sajma, prvi put će ove godine, biti demonstrirana kućna mini kamera za video nadzor. Ova kamerica je tako mala da vrlo lako prolazi neprimećeno. Za instalaciju je potrebno vrlo malo mesta u okviru već postojećih zidnih instalacija tako da zidarski radovi nisu potrebni. Ova video kamera staje u bilo koju razvodnu kutiju odnosno doznu u zidu. Može se jednostavno instalirati u jedan od modula na tabli pored prekidača za svetlo. Kamerica ima WiFi funkciju pa joj možemo pristupiti bilo odakle sa mobilnih telefona.

Najzanimljivije je to što je ovaj nadzorni uređajčić napravljen tako da nikakvo predznanje iz elektronike, niti angažman majstora nije potreban. Kamera radi po principu “plug and play” i biće prezentirana pod nazivom WICAM220 na štandu firme STS Elettronica.

Iako je vremena do puta ostalo malo, mesta za putovanje na sajam Sicurezza 2019 još ima. Očekujemo vaše prijave.