Productronica 2019 – Raj elektronike

Uskoro, Minhensko sajmište će otvoriti svoja vrata i u ugostiti nas na velikom svetskom sajmu elektronike Productronica 2019 u terminu 12/15.11.2019. Kako će nas na sajmu Productronica dočekati više od 1500 izlagača, organizatori će se ove godine potruditi da se prezentacije i demonstracije uživo odviju u tri specijalizovane grupe paralelno sa izložbenim delom sajma.

Ove godine glavni trend biće “pametne fabrike” i “pametno održavanje“, a posetioci će moći da se upoznaju sa mnogo primera iz prakse. Pored toga, na sajmu će premijeru doživeti i 3D AOI Arena gde ćemo biti u mogućnosti da vidimo prezentaciju 3D optičke inspekcije, a firme kao što su Cyberoptics, Omron, Viscom i Yamaha će predstavljati svoja rešenja. Dodatno, IPC i CFX proizvodna linija će prikazti mogućnosti koje standardizovana komunikacija od mašine do mašine otvara u elektronskoj proizvodnji.

Paviljon posvećen “pametnom održavanju” otvoriće pogled u “pametne fabrike”. Primeri će obuhvatati čitav opseg situacija iz prakse, od kontrole kvaliteta (sa mogućnošću mašinskog učenja uz primenu veštačke inteligencije, tzv “deep learning”), pa sve do onlajn praćenja mašina.

Posetioci će takođe moći, uz pomoć tehnologije, opremljeni naočarama za virtuelnu realnost, da posete 3D animirane sterilne prostorije gde će pokušati da urade različite zadatke.

Sve ovo, i još mnogo toga, čekaće nas na sajmu Productronica 2019 u Minhnenu. Iako je do putovanja ostalo još vrlo malo vremena, za prijave još nije kasno. Kontaktirajte nas!