PowerGen 2019 – Idemo na veliki sajam energetike

Još samo par nedelja i u Parizu će veliki sajam energetike PowerGen 2019 otvoriti svoja vrata. Ove godine očekuje nas ogroman broj inovativnih izlagača koji će nas u temu energetike uvesti na potpuno nov, za današnje standarde izuzetno napredan, način. Sajam PowerGen se održava u terminu 12/14.11.2019. Za prijave još nije kasno!

Podsećamo vas da PowerGen pokriva sledeće teme: oprema za proizvodnju energije, kontrolna oprema i usluge za zaštitu životne sredine, komponente energetskih postrojenja, instrumenti i kontrola, oprema i hemikalije za preradu vode, tehnika i izgradnja, projektni razvoj, snabdevanje gorivom, oprema i usluge za rukovanje otpadom, prenos i distribucija energije, nuklearna energija…

U osnovni aranžman Powergen 2019 koji organizuje agencija TTI uključeni su SVI troškovi putovanja, pa naknadnih doplata na licu mesta NEMA! Jedino što ćete možda želeti da doplatite je kotizacija za prisustvo pratećoj konferenciji. Naravno, prisustvo konferenciji nije uslov za posetu sajmu, te štandove sigurno (bez obzira na interesovanje za konferenciju) možete nesmetano obići.

 Kontaktirajte nas, očekujemo Vaše prijave!