Agritechnica 2019 – Vodimo vas u svet poljoprivrede

Veliki svetski sajam poljoprivrede Agritechnica 2019 svoja vrata otvara u terminu 10/16.11.2019. u Hanoveru. Pozivamo vas da nikako ne propustite ovaj događaj jer je u pitanju vodeća svetska manifestacija.

Kako se sajam Agritechnica bavi najnovijim trendovima u poljoprivredi i poljoprivrednoj proizvodnji, glavna tematika ovog događaja pokriće oblasti kao što su: traktori, transportna oprema i oprema za prevoženje, mašine i oprema za oranje, sejanje, brazdanje, đubrenje, navodnjavanje, zaštitu i negu biljaka, mašine i oprema za žetvu stočne hrane, žitarica, kukuruza i korenskih zasada, mašine i oprema za optimalizaciju procesa žetve, potrepštine za farme: biotehnologija / seme, đubriva, zaštita biljaka, gorivo i maziva; komponente, rezervni delovi, pogonska tehnologija, pribor – elektronika, poljoprivredni software – održavanje reda na farmama – mašine i oprema za upravljanje šumama i briga o predelima pod biljkama – proizvodnja energije iz biljne mase i obnovljive industrijske sirovine, obnovljive energije – mašine i oprema za gajenje voća i povrća i specijalne sadnice – marketinške usluge kod korišćenih mašina i opreme – upravljanje, informacije, nauka i istraživanje…

Pozivamo vas da nam se pridružite na putovanju na sajam Agritechnica. U aranžman agencije TTI su uključeni svi troškovi putovanja, pa nakanadnih doplata na licu mesta NEMA. Očekujemo vaše prijave!