Anuga 2019 – Spektakl prehrambene industrije

Veliki svetski sajam globalne prehrambene industrije Anuga 2019 se ove godine održava u terminu 05/10.10.2019. u Kelnu. Sajam Anuga 2019 će nas bliže upoznati sa inovacijama u oblasti fine hrane, organske hrane, zamrznute hrane, mesa, mlečnih proizvoda, hleba i pekarskih proizvoda, prehrambenih servisa, maloprodaje i ostalih oblasti značajnih za prehrambenu industriju.
Kako je Anuga veliki događaj, a mesta su ograničena, poželjno je blagovremeno se prijaviti za putovanje. Podsećamo da su u naše aranžmane uključeni svi troškovi putovanja, te da naknadnih doplata na licu mesta nema. Opciona je jedino poseta pratećem kongresu, te se kotizacija za njega zasebno plaća. Naravno, prisustvo pratećem kongresu nije uslov za posetu sajmu Anuga 2019.
Kako je broj izlagača i posetilaca svaki put sve veći, očekujemo da će i ove godine brojke prevazići sva dosadašnja predviđanja. Imajte u vidu da se Anuga održava svake druge godine, što uzrokuje veoma veliko interesovanje, a samim tim i priličnu gužvu. Prijave za putovanje su u toku. Kontaktirajte nas!