EMO 2019 – Moderni svet obrade metala

Sajam EMO ove godine svoja vrata otvara u Hanoveru u terminu 16/21.09.2019. Pozivamo sve stručnjake iz oblasti obrade metala da nam se pridruže na ovom stručnom putovanju. Imajte u vidu da je sajam EMO događaj koji se svake druge godine, pa jeovo idealna prilika za posetu.

Sajam EMO 2019 bavi se obradom metala, i bliže pokriva sledeće teme: alatne mašine za sečenje metala, alatne mašine za oblikovanje metala, metalne ploče, mašine za proizvodnju žica i cevi, NC tehnologija, fleksibilna automatizacija, CAD / CAM / CIM, precizni alati, dijamantski alati, informacione tehnologije, hardware i software, internet, uređaji za učvršćivanje, industrijska elektronika, industrijski roboti, senzori i dijagnostička tehnologija, merenje i testiranje, termalne mašine, mehanički, hidraulični, električni i elektronski pribor za obradu metala, specijalističke publikacije…

Izlagača i posetilaca sajma EMO ima veoma mnogo, a dolaze iz čitavog sveta. Statistike koje do sada postoje pokazuju da će posećenost i broj izlagača ove godine prevazići sva očekivanja. U aranžman EMO 2019 uključeni su SVI troškovi putovanja, te doplata na licu mesta NEMA! Prijave za putovanje su u toku.