Hannover Messe 2018 – Vodimo Vas u svet tehnike!

Pozivamo Vas da nam se pridružite i sa nama putujete na sajam Hannover Messe 2018, veliki hanoverski sajam tehnike. Ove godine sajam Hannover Messe se održava u terminu 23/27.04.2018., a na raspolagnju je više različitih termina putovanja.

Hanoverski sajam tehnike svoje početke beleži još davne 1947. godine kada je bio organizovan kao potpora za privlačenje internacionalnog učešća u cilju posleratne obnove nemačke industrije. Tokom godina postaje vodeći svetski trgovački sajam industrijske tehnologije. Danas prikazuje ključne oblasti, od istraživanja i razvoja, preko industrijske automatizacije, IT-a, industrijskog snabdevanja, proizvodnih tehnologija i servisa do energetike i mobilnih rešenja. Predstavlja jedinstveni industrijski hot-spot i izuzetna je prilika da se sagleda sinergija koju svojim konceptom pruža.

O značaju i veličini ove svetske manifestacije dovoljno svedoči podatak o preko 5.000 izlagača, 150 govornika na pratećim konferenicjama, te očekivanih preko 220.000 posetilaca. Neke od glavnih tema koje se obrađuju na ovom svetskom industrijskom događaju su: veštačka inteligencija, industrija 4.0, koboti, digitalni blizanci, integrisana energija, lake konstrukcije, logistika 4.0, integrisana industrija, prediktivno održavanje, ekonomska platforma, inteligentno snabdevanje… Ovo jedinstvena prilika da proširite svoje stručne vidike, upoznate se sa onim što dolazi sutra i povežete sa relevantnim subjektima u struci.

Detaljniji tematski prikaz sajma HANNOVER MESSE daćemo u nekoliko sledećih postova.

Zato Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovu jedinstvenu manifestaciju. Aranžmani koje smo planirali podrazumevaju putovanje od 4, 5 ili 6 dana. Ovako organizovano putovanje na HANNOVER MESSE omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a na nama je da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku!