Chinaplas 2018 – Dobrodošli u carstvo plastike!

32. međunarodni sajam plastike i gume se tradicionalno održava Šangaju kao najveća i najznačajnija azijska manifestacija i druga u svetu ove vrste (posle sajma K u Dizeldorfu). Ove godine sajam Chinaplas 2018 će se održati u terminu 24/27.04. Pozivamo Vas da nam se i ove godine pridružite i tradicionalno sa nama otputujete na ovaj događaj!

Sajam Chinaplas 2018 održaće se na površini od oko 340.000 kvadrata, gde će preko 4000 izlagača iz 40 zemalja sveta prikazati svoje najnovije proizvode stručnim posetiocima. Imajte u vidu da je ovo događaj koji se odvija svake druge godine Šangaju, te se očekuje oko 180.000 posetilaca!

Sajam Chinaplas 2018 je podeljen u više tematskih oblasti, a najznačajnije su:

  • Mašine i oprema: 3D tehnologija, pomoćna oprema, mašine za livenje uduvavanjem, ekstruderi i linije za ekstrudiranje, tehnologija filma, integrisana automatizacija, mašine za livenje injektiranjem, mašine i postrojenja za završnu obradu, dekoraciju, štampanje i obeležavanje, mašine za penu, reaktivnu i ojačanu plastiku, mašine i oprema za pripremu za proizvodnju i reciklažu, oprema za merenje i testiranje, livenje i bojenje, ostale mašine za proizvodnju i post proizvodne mašine, delovi i komponente, prese i mašine za zavarivanje…
  • Sirovine, materijali i pomoćna sredstva: materijali za 3D štampu, aditivi, adhezivi i lepkovi, bioplastika, komponente za površinsku zaštitu, pigmenti u boji i sveobuhvatno pokrivanje, punila i ojačavanje, pene i sredstva za povezivanje, kompoziti i ojačavanje, vlakna, guma, termoplastični elastomeri, termoplastika, polugotovi proizvodi…

Vrlo je širok dijapazon stručnjaka kojima je ovaj sajam od ključnog značaja. On obuhvata kako proizvođače, tako i posrednike, distributere i servisne oranizacije iz raznih industrijskih oblasti kao što su: automobilska, građevinska, infrastruktura gradova, hemikalije i sirovine, elektrotehnika i elektronika, IT i telekomunikacije, industrija pakovanja (hrana, piće, ostalo…), industrija plastike, osvetljenje i LED tehnologije, proizvodnja mašina, medicinska industrija, livenje i bojenje, plastični nameštaj, reciklaža i ponovna upotreba, proizvodi od gume, žice i kablovi, ostalo (igračke, papirna galanterija, sportski proizvodi, ručni alati…).

Očigledni su razlozi zašto sajam Chinaplas nikako ne treba propustiti. Zato Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovaj vodeći događaj u struci. Aranžman koji smo planirali podrazumeva šestodnevno putovanje ali je moguće i da se napravi aranžman prema Vašim potrebama. Ovako organizovano putovanje u Šangaj na sajam Chinaplas 2018 omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a na nama je da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku!