Tube and Wire 2018 – Sajmovi cevi i žica

Internacionalni sajmovi Tube & Wire su najznačajnije trgovačke manifestacije u struci. To je mesto gde se svake druge godine susreću poslovni partneri iz industrije. Posao se vodi sa lica mesta, prave se i neguju značajni poslovni kontakti i prate se inovacije koje će već sutra biti stvarnost. Stoga Vas pozivamo da sa nama putujete u Diseldorf na sajam Tube & Wire koji se održava u terminu 16/20.04.

To će biti jedinstvena prilika za “biti u toku” sa najnovijim tehnologijama, te upoznati se sa proizvodnim pogonima u akciji, vodećim ljudima u poslu, aktuelnim izazovima, novim igračima na tržištu koji su se probili i sa tradicionalnim kompanijama iz struke. Samo podatak sa prošlog sajma o 2.600 internacionalnih izlagača, skoro 70.000 stručnih posetilaca iz 130 zemalja sveta, nedvosmisleno govore o značaju ove manifestacije. Eksperti iz ovih oblasti kao i oni koji bi to želeli da budu, neizostavno moraju da posete ovaj svetski događaj.

Osnovni segmenti izlaganja su:

TUBE – koji pokriva tematiku kao što su: oprema i mašine za proizvodnju, procesuiranje cevi, tehnologija formiranja i savijanja, proizvodnja i trgovina, pribor za cevi i cevovode, profili, plastične cevi, brže i ekonomičnije procesuiranje cevi…

WIRE – koji pokriva tematiku kao što su: mašine i oprema za proizvodnju žica i kablova, alati za procesnu tehnologiju, pomoćni materijali u procesnoj tehnologiji, materijali za specijalne žice i kablove, merna i kontrolna tehnologija, testiranje, specijalistička područja…

Očigledno je da je sajam Tube and Wire jedinstvena prilika da proširite svoje stručne vidike i povežete se sa relevantnim subjektima u struci. Zato Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovu jedinstvenu manifestaciju. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje, ali je moguće i da se napravi i drugačiji aranžman ukoliko bi više odgovarao Vašim potrebama. Ovako organizovano putovanje na sajmove TUBE & WIRE omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a na nama je da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku!