Prolight + Sound – Vodimo Vas u svet scenske tehnologije

Pozivamo Vas da putujete sa nama na internacionalni sajam ProLight & Sound koji se održava u Frankfurtu u terminu 10/13.04.2018. Ovaj sajam pruža sveobuhvatan pregled tehnoloških rešenja i servisa za industriju zabave, integrisanih sistema i kreativnosti. To je mesto susreta učesnika u industriji manifestacija, mesto gde ćete sresti posetioce iz 144 i izlagače iz 55 zemalja, mesto gde ćete se upoznati sa najnovijim proizvodima i trendovima u struci i pratiti izlaganja na prigodnim pratećim konferencijama, predavanjima i prezentacijama. Tu ćete upoznati kupce, planere, tehničke direktore, inženjere zvuka, dizajnere osvetljenja i moge druge profesionalce iz celog sveta. Više od polovine posetilaca su donosioci odluka iz sektora trgovine, proizvodnje, malih profesionalnih zanatskih radnji, te pružaoci usluga. A, dve trećine izlagača i preko plovina posetilaca je iz zemalja van Nemačke od kojih oko 20% dolazi izvan Evrope.

Sajam ProLight & Sound je podeljen u nekoliko segmenata:

  • Audio + Multimedija (mikrofoni, portabl zvuk, koncertni zvuk, snimanje, proizvodnja i emitovanje, instalacija zvuka, umrežavanje, tehnologija medija)
  • Audio + Zvuk (portabl zvuk, koncertni zvuk, instalacija zvuka, proizvodnja i emitovanje, umrežavanje, tehnologija medija, PA sistemi)
  • Obrazovanje + Asocijacije (izdavačka delatnost, udruženja, pružaoci usluga, univerziteti, tržište rada u struci)
  • Osvetljenje + Zabava (osvetljenje za scenu i show program, dizajn i instalacija, laseri i efekti)
  • Osvetljenje + Multimedija (osvetljenje za show program, medijska tehnologija, tehnologija filma i kamera, displej, video, LED)
  • Osvetljenje + Pozornica (pozorišna, studio i scenska rasveta, pozornice i sistemi za opremanje, scenska mašinerija)

Uzimajući sve gore navedeno u obzir, ovo je jedinstvena prilika da proširite svoje stručne vidike i povežete se sa relevantnim subjektima u struci.

Zato Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovu jedinstvenu manifestaciju. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje ali je moguće i da se napravi aranžman prema Vašim potrebama, ukoliko imate drugačiji zahtev. U svakom slučaju, ovako organizovano putovanje na sajam PROLIGHT & SOUND omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a na nama je da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku!