INTERTRAFFIC – Izložba na temu saobraćaja u Amsterdamu

Izložba Intertraffic je prvi put organizovana 1972. godine i vremenom je postala vodeća manifestacija na temu saobraćaja i mobilnosti uopšte. Ove godine vrata Amsterdamskog sajmišta će biti otvorena za posetioce u terminu 20/23.03.2018.

Tradicionalno na ovom sajmu vodeće svetske kompanije koje se bave saobraćajem na licu mesta uživo prikazuju svoja najnovija dostignuća. Sve se to dešava na jednom mestu u 4 dana, sa oko 800 izlagača i očekivanih preko 30.000 stručnih posetilaca. Zbog toga je nužno da profesionalci iz struke neizostavno učestvuju na manifestaciji kako bi bili u toku i pratili razvoj u oblasti infrastrukture, upravljanja saobraćajem, sigurnosti, parkiranja i “smart” mobilnosti. Bez obzira da li tražite specifičan proizvod ili kompletna tehnološka rešenja, Intertraffic je u stanju da odgovori na sve vaše stručne potrebe i interesovanja. I ne samo to, na ovoj manifestaciji imate mogućnost da učestvujete u tematskim pozorišnim predstavama, demonstracijama uživo, putovanjima i poslovnim događajima.

Intertraffic je organizovan u 5 tematskih segmenata:

  • INFRASTRUKTURA (javna rasveta, konstruisanje i održavanje ulica i puteva, destrukcija i reciklaža, šinska tehnologija, tehnologija tunela i izgradnja mostova, opremanje i obeležavanje ulica i puteva, ulični nameštaj, reflektujući materijali…)
  • SIGURNOST (saobraćajna signalizacija, rasveta u saobraćaju, sistemi za dinamičko i statičko označavanje, rešenja za rizične situacije i incidente, sistemi barijera, ležeći policajci, sigurnosna odeća, sistemi i oprema za detekciju urgentnih situacija, informacioni i sistemi za upozorenje…)
  • PARKIRANJE (parkirališta i oprema za upravljanje i eksploataciju, sistemi za vođenje pravca, namenski informacioni sistemi, operativni sistemi za garaže, sistemi za ulaznice i plaćanje, sistemi za kontrolu i informacije, parking rezervacioni sistemi, sistemi za skladištenje, kontrola ulaza, izveštaji i statistika oko parkiranja…)
  • SMART MOBILNOST (lična mobilnost, servisna autonomija i kooperativna vožnja, sistemi za asistenciju vozačima, servisi za vozila povezana podacima, inteligentna rešenja za urbano skladištenje, integrisana rešenja za inteligentnu naplatu ulaznica, električna i hibridna vozila, ekološka mobilnost, sistemi za punjenje, održiva logistika i distribucija u urbanom okruženju…)
  • UPRAVLJANJE SAOBRAĆAJEM (saobraćajne informacije u realnom vremenu, upravljanje zagušenjima, upravljanje specifičnim događajima i incidentima, sistemi za monitoring i kontrolu, izvršni sistemi, merni sistemi, merni sistemi sa rampama, sakupljanje i procesuiranje saobraćajnih podataka, sistemi za naplatu drumarine, saobraćajne konsultacije i istraživanja…).

Očigledno je da je ovo jedinstvena prilika da proširite svoje stručne vidike i povežete se sa relevantnim subjektima u struci.

Zato Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovu jedinstvenu manifestaciju. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje, ali ako je potrebno, moguće je i da se napravi drugačiji aranžman koji više odgovara Vašim potrebama. U svakom slučaju ovako organizovano putovanje na sajam INTERTRAFFIC omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a na nama je da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku!