Anuga FoodTec 2018 – Sajam prehrane i pića u Kelnu

Sajam ANUGA FOODTEC je vodeći globalni trgovački sajam i najvažniji međunarodni događaj iz oblasti hrane i pića. Održava se jednom u tri godine na površini od preko 120.000 kvadrata sa oko 1500 izlagača i uobičajenih skoro 50.000 posetilaca. Jedini je trgovački sajam koji obuhvata sve aspekte proizvodnje hrane od prezentacije inovacija do vizije tehnološkog pravca razvoja industrije. Na sajmu Anuga FoodTec biće predstavljeni svi segmenti, od procesuiranja hrane, tehnologije punjenja i izbora materijala za pakovanje, preko prehrambenih dodataka i obezbeđenja sigurnosti hrane do širokog spektra inovativnih rešenja u oblasti proizvodnje hrane. Praktično, sajam Anuga FoodTec nudiće rešenje svih mogućih problema prehrambene industrije.

Efikasnost primarnog snabdevanja će biti jedan od fokusa na sajmu Anuga FoodTec 2018. Zaštićeni i efikasni prirodni resursi će biti ključno rešenje za budućnost prehrambene proizvodnje. Takođe, izlagači će predstaviti niz rešenja za jačanje konkurentnosti i smanjenje energetskih troškova kao ključnih momenata u proizvodnji hrane i pića. Brojne kompanije će na svojim prezentacijama predstaviti sliku problematike posmatanu iz različitih uglova…

Zašto posetiti sajam ANUGA FOODTEC? Vrlo je jednostavan odgovor – svi noviteti će biti prikazani na jednom mestu uz mogućnost direktnog kontakta sa proizvođačima. Nema dileme da nijedan profesionalac neće propustiti ovaj događaj!

Zato Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite sajam Anuga FoodTec. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje, ali je moguće i da se napravi aranžman prema Vašim potrebama. U svakom slučaju, ovako organizovano putovanje na sajam ANUGA FOODTEC omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a na nama je da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku!