IWA – Sajam naoružanja i bezbednosti

Sajam IWA – Internacionalna manifestacija koja u poslednje 44 godine okuplja profesionalce i ljubitelje oružja i opreme, ove godine očekuje preko 1500 izlagača iz preko 100 zemalja sveta. Glavne teme ovog nesvakidašnjeg dogadjaja su lov, streljački sportovi, oprema za aktivnosti na otvorenom, oprema za civilnu i profesionalnu sigurnost. Sajam IWA ima program koji se ukratko može podeliti u tri oblasti: Streljaštvo (pištolji, puške, automatsko oružje, komponente, sigurnost oružja, municija i punjenja za lov i streljaštvo, optika i elektronika za upotrebu na otvorenom, lukovi/samostreli…); Aktivnosti u prirodi (oprema i odeća za aktivnosti na otvorenom, ruksaci, cipele i čizme, noževi, binokulari…); Zaštita ljudi (vatreno oružje za profesionalnu i civilnu samoodbranu, municija, optronika, noževi, odeća, oprema i operativna oprema, treniranje, trgovačke informacije vezano za civilnu i profesionalnu samoodbranu…).

Zašto posetiti sajam IWA? Odgovor je vrlo jednostavan – svi noviteti će biti prikazani na jednom mestu uz mogućnost direktnog kontakta sa proizvođačima (od sagledavanja karakteristika proizvoda do uslova za trgovanje…). Nema dileme da da je ovo događaj od najvećeg interesa za sve profesionalce u oblasti.

Zato Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovaj vodeći događaj u struci. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje ali je moguće i da se napravi aranžman prema Vašim potrebama. Ovako organizovano putovanje na sajam IWA omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a na nama je da se pobrinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, itd. Ne zaboravite da pribavljanje ulaznica zbog profesionalne orijenateije i visokog rizika maneifestacije podleže posebnoj proveri i proceduri, pa stoga molimo za blagovremeno interesovanje i rezervacije! Prijave su u toku!