ISPO – Idemo u Minhen na sajam sportske opreme!

ISPO je manifestacija koju sportski sladokusci nikako ne treba da propuste. Ugrubo sajam će biti podeljen u tri segmenta: sportovi i performansi, aktivnost i udobnost, telo i nega. Sa druge strane ISPO će se sastojati iz osam samostalnih segmenata: sportovi na snegu, sportovi na otvorenom, zdravlje i fitnes, urbani sportovi, timski sportovi, vizija, trendovi, proizvođači/dobavljači.

Ove godine sajam sportske opreme ISPO se održava između 28. i 31. januara u Minhenu. Sa više od 2700 izlagača i preko 85000 posetilaca, ISPO je svakako sajam koji zaslužuje pažnju, naročito profesionalnih posetilaca. 2018. specijalan akcenat biće bačen na digitalizaciju, uticaj IT industije i primenu najnovijih tehnoloških otkrića u sportu. Kako je broj izlagača iz stranih zemalja u ondosu na prošlu godinu porstao za čitavih 87%, sigurno je da ćemo prisustvovati “prenosu sportske budućnosti” uživo!

Nije tajna da svi glavni igrači iz branše nikako ne propuštaju da posete ovaj sajam, pa nemojte ni vi! Ove godine, kao i prethodnih, za vas oganizujemo putovanje na sajam ISPO, koji upravo 2018. puni 45 godina. Prijave su u toku!