Embedded World – Uronite u svet elektronike!

Sajam Embedded World, sa pratećom konferencijom, je vodeća svetska manifestacija na temu “embedded” sistema. Ove godine održava se u Nirnbergu u terminu 27.02/01.03. Ovaj događaj pokriva sledeće glavne oblasti: sigurnost elektronskih sistema, distribucija procesa iz globalnih sistema u podsisteme (distributed inteligence), umreženi objekti (internet of things), e-mobilnost, energetska efikasnost…

Embedded World je jedinstvena prilika da sagledate inovacije u struci, upoznate eksperte i pridobijete nove klijente. Preko 1000 izlagača i brojnih govornika iz 42 zemlje sveta predstaviće najnovija dostignuća iz branše, počevši od konstruktivnih elemenata, preko modula do kompletnih sistema, operativnih sistema, hardvera i softvera… Sve će to biti na raspolaganju stručnim posetiocima (očekuje se preko 30.000) kao i učesnicima prateće konferencije (oko 1700 učesnika iz 73 zemlje sveta).

Ovom prilikom Vas pozivamo da u našoj organizaciji, u trodnevnom aranžmanu, posetite ovaj vodeći događaj. Naravno, ukoliko bi drugačiji termini više odgovarali, moguće je prilagoditi aranžman Vašim potrebama. Putovanje na EMBEDDED WORLD organizujemo tako da je moguće da se u potpunosti posvetite poseti maifestaciji, a nama ostavite da brinemo o svim tehničkim detaljima vezanim za putovanje (avio prevoz, smeštaj, transferi, ulaznice, zdravstveno osiguranje…). Prijave su u toku, stojimo Vam na raspolaganju!