ISE – Evropska izložba integrisanih sistema

Inteligentne zgrade, rešenja za stanovanje, digitalni potpis, ujedinjene komunikacije, audio tehnologija… Ovo su, grubo rečeno, oblasti koje pokriva izložba ISE koja se održava u Amsterdamu u terminu 06/09.02.2018.

Više od 70000 očekivanih posetilaca susrešće se sa preko 1200 izlagača koji svoje proizvode izlažu u sledećim segmentima: audio i video konferencije, flat screen display, automatizacija objekata, upravljanje sadržajem i distribucijom, nameštaj i ormani za opremu, kućni bioskop i zabava, interaktivni displejevi, LED video zidovi, kontrola osvetljenja, sistemi za kontrolu multimedije, profesionalni audio sistemi, sigurnosna oprema i oprema za personalnu bezbednost, upravljanje signalizacijom, striming medija, video projektori i ekrani…
Ako želite da budete u toku, i da kao, ozbiljan ekspert u svojoj oblasti otpratite sve novitete, sajam ISE je pravo mesto za Vas jer na jednom mestu objedinjuje sve najnovije trendove i svetska kretanja.
Ovom prilikom Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovaj vodeći događaj u struci. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje, ali je moguće napraviti i izmene ukoliko je potrebno prilagoditi aranžman Vašim potrebama. Ovako organizovano putovanje na sajam ISE omogućava da se u potpunosti posvetite poseti sajmu, a nama ostavite da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku!