METAV – Industrija metala nas poziva u Dizeldorf!

Sajam METAV se održava svake druge godine i okuplja svetske eksperte iz industrije metala. Ove godine Dizeldorfski sajam će za nas otvoriti vrata 20., a ispratiti nas 24. februara. Godinama se broj učaesnika povećava pa je tako prethodni Metav je imao preko 600 izlagača i skoro 36.000 posetilaca. Ove godine očekuje se još veća poseta!

Ono što ovaj međunarodni sajam čini posebno interesantnim je činjenica da prikazuje ono što će biti “sutra” u oblasti alatnih mašina, proizvodnih sistema, preciznih alata, specijalizovane kompjuterske tehnologije, automatizacije protoka materijala, industrijske elektronike, delova i pribora …  Detaljnije rečeno, Metav tretira sledeće segmente: mašinske centre, mašine za mlevenje i obradu drveta, automatske strugove, mašine za bušenje, mašine za testerisanje i sečenje, mašine za obradu površina, mašine za sečenje sa zupčanikom, EDM mašine, mašinski alat za skidanje metala, brusilice, glačanje, poliranje, mašine za skidanje hrapavih naslaga, mašine za završnu obradu površina, mašine za ojačavanje i grejanje, obrada toplotom, mašine za obradu metalnih ploča, makaze, obeležavanje, nitovanje, laserske i mašine za sečenje sa vodenim mlazom, alat za oblikovanje metala, rukovanje materijalom, sklapanje, industrijski roboti, skladištenje i automatizacija prilikom transporta, precizni alati, klinovi, klamfe, alat i izrada kalupa, proizvodnja, RPD, merenje i ispitivanje, industrijska elektronika, kontrolori, uređaji, IT i automatizacija, hardware, software, mašinski elementi, komponente, podmazivanje, hlađenje, odlaganje otpada, usluge… Možda izraz “nema šta nema” najbolje opisuje Metav!

Ovom prilikom Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovaj vodeći događaj u struci. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje, ali je moguće napraviti izmene, ukoliko je potrebno, i aranžman prilagoditi Vašim potrebama. Ovako organizovano putovanje na METAV omogućava da se u potpunosti posvetite poseti manifestaciji, a nama ostavite da brinemo o tehničkim detaljima vezanim za Vaše putovanje. Prijave su u toku – kontaktirajte nas!