ISM – Internacionalni sajam slatkiša

ISM je vodeći svetski sajam slatkiša i grickalica i predstavlja uspešnu kombinaciju povezivanja prvoklasnih proizvođača i kompetentnih posetilaca. Izložbena tematika je podeljena u nekoliko proizvodnih segmenata: čokolada, čokoladni i proizvodi od kakaoa, slatkiši sa šećerom, biskviti, grickalice, ukusne grickalice spremne za upotrebu, voćne i grickalice od povrća, sve za doručak uključujući čaj i kafu, sladoled, duboko zamrznuti slatkiši… Ali ne samo to, srce i duša sajma ISM je manifestacija ProSweets – Internacionalni sajam dobavljača za industriju slatkiša i grickalica.
Kome je namenjen sajam ISM? Praktično svakome ko uzima učešće u ovoj oblasti, tržišnim igračima kao što su: veleprodaja slatkiša, hrane i pića, udruženja uvoznika i kupaca, trgovinski lanci i njihove regionalne podružnice, centralna skladišta, hipermarketi, dobavljači, veleprodaje slatkiša, trgovci slatkišima, prodavnice slatkiša, kafei, pekare, veleprodaja u pekarstvu, veleprodaja zdrave hrane, lanci dragstora, robne kuće, on-line maloprodaja, operatori prodaje putem prodajnih automata, naučnici koji se bave ishranom…
Sve to je izvesno dovoljan razlog da kao ozbiljan ekspert u svojoj oblasti budete U TOKU i otpratite dešavanja koja prezentira sajam ISM.
Ovom prilikom Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovaj vodeći događaj u struci. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje u dve verzije, ali je moguće i da se napravi aranžman prema Vašim potrebama. Ovako organizovano putovanje na ISM omogućava da se u potpunosti posvetite poseti sajmu, a na nama je da se pobrinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Podsećamo, ISM se odvija u terminu 28/31.01.2018., a prijave su u toku!