PAPERWORLD – Svetski sajam papirne galanterije -Jan 2018.

Vodimo Vas u Frankfurt na sajam Paperworld. Najnoviji trendovi i inovacije u oblasti papirne galanterije biće dostupne na jednom mestu, u Frankfurtu, u terminu 27/30.01. na sajmu Paperworld.

Svojom jedinstvenom raznolikošću proizvoda Paperworld predstavlja najznačajniji događaj, izvor inspiracije i mesto susreta proizvođača, veletrgovaca i maloprodaje. Izlagački pristup je podeljen na dva segmenta: profesionalna upotreba proizvoda i privatna-kućna upotreba.

Snabdevači profesionalnim proizvodima će predstaviti, ne samo koncepte “sutrašnjih” kancelarijskih potreba, već će dati viziju budućeg razvoja ovog tržišnog segmenta. Ovom prilikom dominiraće prikaz opreme i mašina, organizacionih i prezentacionih pomagala, kancelarijskog papira, pribora i opreme za pisanje i crtanje. Pored toga biće predstavljen i kancelarijski IT i štampači, reciklirani materijali za štampu, kao i internacionalna mreža dobavljača.

Proizvodi za kućnu upotrebu biće prezentirani pre svega kroz moderan stilski pristup papirnoj robi, visokokvalitetnom priboru i poklon artiklima. Izlagači iz celog sveta predstaviće nove ideje, dizajn i inovativni izbor proizvoda za nastupajuću sezonu. Biće tu različitih olovaka i ostale opreme za pisanje, visokokvalitetnih papirnih proizvoda, čestitki, poklon artikala i pakovanja, školskog pribora i opreme, dekoracije za sto i proslave, torbi, aksesoara i još MNOGO toga!

Sve ovo je dovoljan razlog da kao ozbiljan ekspert u svojoj oblasti budete IN i posetite sajam PAPERWORLD.

Pozivamo Vas da u našoj organizaciji posetite ovaj značajan specijalizovan događaj. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje u dve verzije, ali je moguće i da se napravi aranžman prema Vašim potrebama. Ovako organizovano putovanje na PAPERWORLD omogućava da se u potpunosti posvetite posetite stručnim aktivnostima, a nama prepustite da brinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave su u toku, a mesta ograničena!