Sajam IMM – Sajam nameštaja Keln – 15/21.Januar 2018

Pozivamo vas da i ove godine sa nama otputujete na sajam nameštaja IMM u Keln. IMM je prestižni skup proizvođača nameštaja, dizajnera i arhitekata posvećenih enterijeru, koji će sa podjednakom pažnjom prikazati najnovije tendencije kada su u pitanju dnevna, spavaća ili dečija soba, kupatilo, kuhinja… Pored njih, biće tu prisutni i profesionalci iz oblasti sistema za bojenje, osvetljenja, kućne opreme, pribora za kupatilo, kuhinjske opreme, podnih pokrivača i drugih proizvoda…

Sve to je izvesno dovoljan razlog da kao ozbiljan ekspert u svojoj oblasti budete U TOKU i otpratite dešavanja koja će biti prezentirana na sajmu IMM u Kelnu. Razloga za posetu ima mnogo, a navešćemo samo neke od njih. Poseta sajmu IMM će vam pomoći da:

-napravite ključne poslovne korake u napred

-na jednom mestu sagledate globalno tržište

-fokusirate svoju pažnju na buduće poslovanje

-sagledate perspektive budućeg dizajna enterijera

-učite od najboljih u ovoj industriji

Ovom prilikom Vas pozivamo da u našoj organizaciji posetite ovaj, pojednostavljeno rečeno, sajam nameštaja. Aranžman koji smo planirali podrazumeva četvorodnevno putovanje u više verzija ali je moguće i da se napravi aranžman prema Vašim potrebama. U svakom slučaju ovako organizovano putovanje omogućava da se u potpunosti posvetite poseti sajmu, a nama ostavite da se pobrinemo o svim tehničkim detaljima oko prevoza, smeštaja, transfera, ulaznica itd. Prijave za sajam IMM su u toku – požurite, mesta su ograničena!