AGRITECHNICA 2017 – Međunarodna izložba poljoprivrednih mašina

Agritechnica se održava u Hanoveru svake druge godine, a ove godine u terminu 12/18.11.2017. Agritechnica je jedna od najvećih svetskih izložbi poljoprivrednih mašina koju, ukoliko ste ozbiljni igrači u ovoj stuci, nikako ne biste trebali propustiti.

Ove godine u sektoru mehanizacije akcenat će biti na traktorima, transportnoj opremi i opremi za prevoženje, mašinama i opremi za oranje. Sa druge strane biće reči o aktivnostima kao što su sejanje, brazdanje, đubrenje, navodnjavanje, zaštita i nega biljaka, te mašinama i opremi za žetvu stočne hrane, žitarica, kukuruza i korenskih zasada, mašinama i opremi za optimalizaciju procesa žetve, potrepštinama za farme i sl. U okviru opreme za poljoprivredna gazdinstva Agritechnica će bliže dotaći oblast biotehnologije  (seme, đubriva, zaštita biljaka, gorivo i maziva), komponenata, rezervnih delova, pogonskih tehnologija, pribora i elektronike.

U okviru Agritechnike naročito će biti interesantan deo izložbe posvećen poljoprivrednim softverima za održavanje reda na farmama, te mašinama i opremi za upravljanje šumama. Briga o predelima pokrivenim biljkama će ovaj put imati potpuno drugačiji smisao – biće demonstrirana proizvodnja energije iz biljne mase i obnovljive industrijske sirovine, obnovljive energije – mašine i oprema za gajenje voća i povrća i specijalne sadnice, pa čak i marketinške usluge.

Agritechnica svakako ima i te kako šta da ponudi kako malim tako i velikim proizvođačima, a naročito u oblasti inovacija koje su na našim prostorima prilično zapostavljene. Ove godine za Vas smo organizovali više različitih termina putovanja kako biste odabrali onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama. Kako se radi o velikoj svetskoj izložbi, molimo za blagovremene prijave jer su mesta izuzetno ograničena. Stojimo Vam na raspolaganju za bilo kakva pitanja i prijave.