PRODUCTRONICA 2017 – Svetski sajam elektronike

S obzirom na to da se radi o događaju koji se održava tek svake druge godine u Minhenu, Productronica je sajam koji istinski ljubitelji elektronike nikako ne propuštaju. Ove godine Mihnenski sajam će nas ugostiti u terminu 14/17.11.2017.

Kako je Productronica vodeći stručni sajam razvoja i proizvodnje u oblasti elektronike, ona pruža pogled u budućnost i daje pregled pravaca u kojima će se elektronika dalje razvijati. Neke od  tema koje će sajam ove godine pokriti su: proizvodnja poluprovodnika i displeja, LED i direktna rasveta, proizvodnja fotovoltažnih proizvoda, proizvodnja mikronano proizvoda, tehnologija sterilnih prostorija, obrada materijala, proizvodnja PCB i nosača štampanih kola, servisi u proizvodnji elektronike (EMS), tehnologija montiranja komponenti, tehnologija očvršćavanja i spajanja za PCB, testiranje i merenje, obezbeđenje kvaliteta, završni radovi na proizvodima, proizvodnja podsistema, logistika u proizvodnji i tehnologija protoka materijala, proizvodne tehnologije za kablove i konektore, proizvodnja delova za kaleme, proizvodnja hibridnih komponenti, IT za proizvodnju… Naravno sajam Productronica neće izostaviti ni Industriju 4.0, pa će u okviru ovog dela manifestacije prezentirati proizvodne tehnologije za baterije i skladištenje električne energije, organsku i štampanu elektroniku, 3D štampanje, materijale, opremu i servise za ekološku tehnologiju.

Podsećamo Vas da su usled veličine događaja i velike gužve koja se svaki put napravi blagovremene prijave za putovanje nužne. Molimo da nas, što pre kontaktirate kako biste bukirali svoja mesta i omogućili nam da kvalitetno organizujemo Vaše putovanje.