MEDICA 2017 – Svetski sajam i kongres medicine

Vreme brzo izmiče, te se sajam Medica polako ali sigurno približava. Ove godine u Dizeldorfu će nas domaćini manifestacije ugostiti u terminu 13/16.11.2017. Podsećamo, iako je kod nas Medica poznata kao sajam medicine, ona je zapravo ogroman svetski forum u čijem sklopu se održavaju i sajam i kongres.

Ove godine na sajmu Medica akcenat će biti na elektromedicini, medicinskoj tehnologiji, laboratorijskoj opremi, dijagnostici, fizioterapiji,  ortopedskim tehnikama, priboru i potrošnim metarijalima za privatnu praksu i bolnice, IT i komunikacionim tehnologijama, medicinskim uslugama i istraživačkoj delatnostnosti. Sigurno je da Medica svake godine donese novitete i diktira trendove koji će se primenjivati u godinama koje dolaze, te je svakako neizostavan događaj za sve ljude iz struke!

Kongres koji se održava u okviru sajma Medica i koji je fokusiran na vrhunska tehnološka rešenja u medicinskoj tehnici zove se ComPaMED. U okviru ovog kongresa upoznaćemo se sa opremom za sterline prostorije, primenom kompjutera, servisima za raznorazna istraživanja, elektronskim komponentama, kontrolom, materijalima, obeležavanjem i sličnim elementima. Kongres ComPaMED obuhvata više kurseva sa cenama od 39€ do 190€ po kursu, pa ukupna cena kotizacije zavisi od broja kurseva za koji se prijavite. Imajte u vidu da je većina predavanja je na nemačkom jeziku!  Za detalje nas možete kontaktirati.

Prijave za sajam Medica su u toku. Molimo da blagovremeno reagujete i što pre se prijavite za putovanje zbog izuzetne ograničenosti smeštajnih kapaciteta usled velike gužve. Imajte u vidu da je, kao i uvek do sada, u naše aranžmane uključeno sve što je potrebno za realizaciju putovanja, te da naknadnih doplata na licu mesta nema. Jedina opciona doplata koju možete imati je kotizacija za kongres ComPaMED ukoliko se odlučite da ga posetite. Mi smo spremni za put, a Vi?