EMO – Svetski sajam mašina za obradu metala

EMO je događaj koji se svake druge godine sa nestrpljenjem iščekuje u krugovima tehničkih znalaca. Ove godine sajam EMO će se održati u Hanoveru u terminu 18/23.09.2017. Spakujte svoje kofere, jer svet obrade metala nikada nije bio atraktivniji!

Izlagači i posetioci sajma EMO dolaze iz čitavog sveta, a dosadašnji podaci ukazuju na to da će posećenost i broj izlagača ove godine prevazići očekivanja i sve, do sada zabeležene, statistike.

Ove godine akcenat će biti stavljen na digitalizaciju procesa obrade metala i fleksibilnost u proizvodnom lancu koji povezuje sve ključne aktere (dobavljače, radnike i kupce) u jednu efikasnu celinu. Na ovaj način omogućiće se proizvodnja čak i u malim serijama koje su ekonomski isplative. Ova mogućnost se otvara uz primenu najnovijih digitalnih rešenja u radnom procesu kao i inovativnih pristupa u organizaciji koji će biti demonstrirani na sajmu.

Kako svaki novi pristup donosi i “dečije bolesti” koje je korisno što pre preboleti, na sajmu EMO će biti organizovan i prateći program koji će se baviti marketinškim i tehničkim teškoćama i izazovima sa kojima se proizvođači susreću i ponuditi adekvatnu podršku i moguća rešenja.

Prijave za putovanje u Hanover na sajam EMO su još uvek u toku. Mesta ima, a mi smo tu da za Vas organizujemo putovanje!