SCHWEISSEN und SCHNEIDEN – Posetite svetski sajam zavarivanja

Pozivamo Vas da ove godine u našoj organizaciji posetite najveći svetski sajam zavarivanja Schweissen & Schneiden. Ovaj sajam posvećen je zaljubljenicima u tehniku i usko je specijalizovan za teme zavarivanja, sečenja, spajanja i tretmana površina. Održava se svake 4 godine na drugom mestu, a ove godine za posetioce vrata će otvoriti Dizeldorfski sajam u terminu 25/29.09.2017. Prijave su u toku, čekamo Vas!

Pored tema uobičajenih za oblast zavarivanja kao što su tehnologija zavarivanja, automatizacija, obezbeđenje kvaliteta, industrijska sigurnost, vezivanje lepljenjem, na sajmu Schweissen & Schneiden, bićete u prilici da se upoznate sa najnovijim tehnologijama zavarivanja, mašinama o kojima ste do sada samo sanjali i biti u prilici da razmenite iskustva sa eminentim stručnjacima iz navedenih oblasti. Pored svega ovoga na sajmu će se održati i takmičenje mladih varilaca kao i takmičenje robota specijalizovanih za zavarivanje.

Cene ulaznica za posetu sajmu Schweissen & Schneiden variraju, a u zavisnosti od vremena kupovine i tipa ulaznica. Ukoliko ste zainteresovani, ulaznice možete pribaviti preko nas uz kupovinu aranžmana. U ponudi imamo tri varijante smeštaja, mesta još ima, a prijave su u toku. Čekamo Vas!