PROPAK CHINA 2017 – Veliki svetski sajam ambalaže

Nije tajna da se tržište sve više pomera ka istoku, i da evropske zemlje koje su nekada bile sinonim za progres, u mnogim oblastima gube primat na svetskom nivou. A nije tajna ni to da ono što mi smatramo Kinom ne predstavlja ni najmanji postotak onoga što Kina zaista jeste i što može da ponudi. Sajam ambalaže PROPAK China svakako dokazuje ovu tezu i nezaobilazno je mesto za sve one koji su zainteresovani da budu na izvoru svetskih trendova u industriji ambalaže i time osiguraju bolju poziciju u konkurentskoj trci.

Šangajski sajam će vrata za posetioce otvoriti 12. jula. Glavna ciljna grupa kupaca koji posećuju ovaj događaj su profesionalci zainteresovani za pakovanje hrane, pića, mlečnih proizvoda, poljoprivrednih proizvoda, farmaceutskutkih proizvoda, kozmetike, hemije, industrije… Na sajmu ambalaže upoznaćete se sa najnovijim tehnologijama obrade i pakovanja, tehnologijama u industriji mleka, hrane, FMCG i industrijskog pakovanja, tehnologijama fleksibilnog pakovanja, krajnje štampe i sl.

U 2016. godini ovaj sajam je posetilo više od 17000 profesionalnih kupaca iz Kine i celog sveta. Ove godine očekuje se još veća posećenost. Naravno, sajam Propak China 2017 svake godine predstavlja i dodatne paviljone posvećene posetiocima iz Francuske, Nemačke, Italije, Japana, Koreje, Tajvana i Severne Amerike.

Tu smo da za vas organizujemo putovanje u Kinu na sajam ambalaže Propak China 2017 koji se odvija u terminu 12/14.07.2017. Prijave su u toku, očekujemo vas!