LIGNA 2017 – Zavirite u svet drvne industrije

Ove godine sajam Ligna se održava u Hanoveru u terminu 22/26.05.2017. i željno iščekuje posetioce iz celog sveta. Za one koji to ne znaju, ovo je vodeći stručni svetski sajam mašina, postrojenja i alata za drvnu industriju koji se održava svake druge godine.

Centralni fokus sajma Ligna ove godine biće na inteligentnim konceptima i integrisanoj proizvodnji koja povezuje i ujedinjuje sve faze obrade drveta u efikasan procesni lanac. Integrisana proizvodnja otvara mnoga vrata firmama koje traže šansu za razvoj na novim tržištima, kao i onima koje traže načine da povećaju svoju produktivnost i time obezbede bolju poziciju u odnosu na konkurente. Ligna 2017 će prikazati ceo proces proizvdnje od obrade debala do finijih proizvodnih procesa u drvnoj industriji.

S obzirom na ekskluzivnost događaja i činjenicu da se sajam Ligna ne održava svake, već svake druge godine, pozivamo Vas da se blagovremeno prijavite za putovanje i kontaktirate nas na vreme kako biste rezervisali mesta za Vas i Vaše kolege. Stojimo Vam na raspolaganju – prijave za putovanje na sajam Ligna 2017 su u toku!