Interpack 2017 – Vodeći sajam ambalaže

Svi sektori industrije zahtevaju inteligentna rešenja za pakovanje tokom celog proizvodnog procesa. Vrlo širok globalni pristup koji sajam Interpack ima u odnosu na sve oblasti i područja koja pokriva, čine ovu međunarodnu manifestaciju mestom susreta vrhunskih profesionalaca. Kako se sajam Interpack održava svake tri godine, nemojte propustiti priliku da ga posetite u 2017. I ove godine, kao i prethodnih, organizujemo putovanje za Vas.

Interpack je manifestacija od najvećeg značaja za sektore prehrane, pića, konditorskih proizvoda i peciva, neprehrambene proizvode, a pokriva i farmaceutsku, kozmetičku i druge industrijske oblasti. Nijedan drugi sajam u svetu ne prikazuje ceo lanac snabdevanja te ne obezbeđuje, u toj meri, prilagodljiva rešenja i inovativni dizajn zasnovan na novim i raznovrsnim materijalima prilagodljivim svim sektorima privrede kao što se to može videti na Interpaku.

Interpack je mesto gde ćete napraviti nove kontakte, steći nove klijente, ili ostaviti trag u industriji sa inovativnim dizajnom. Ova manifestacija je nužna kako za globalne „igrače“, tako i za mala i srednja preduzeća inovativnog razmišljanja. Izlagači na Interpaku su „trendseteri“ sa progresivnim i vizionarskim konceptima i idejama o globalnom planu održivosti. Brojne komplementarne manifestacije koje se ovom prilikom organizuju su pravi inspirativni izazov kako posetiocima tako i izlagačima.

Na sajmu Interpack, na prostoru od 18 sajamskih hala tokom 7 dana bićete u mogućnosti da dobijete sveobuhvatnu aktuelnu sliku o zbivanjima u industriji pakovanja. 170.000 stručnih posetilaca iz 190 zemalja biće Vaši potencijalni kontakti. Podsećamo, sajam Interpack se održava od 04 do 10 maja 2017. Tu smo da za Vas organizujemo putovanje!