Salone del Mobile 2017 – Vodimo vas na sajam nameštaja u Milano

salonedelmobileSalone del Mobile je više od sajma. To je praznik dizajna, aksesoara, enterijera i iluminacije. Milanski internacionalni sajam nameštaja je događaj bez presedana i predstavlja mesto kreacije budućih trendova. Evo pregleda koji će vam dati uvid u to šta sve možete videti na licu mesta i koje su glavne teme zastupljene na ovom sajmu. Na vama je da izaberete koje štandove želite da posetite, a mi ćemo za vas organizovati putovanje.
Pored izložbe nameštaja koja je uobičajena i očekivana na sajmu ovog tipa, verovatno će vas interesovati aksesoar. Poseban segment sajma nameštaja, pod nazivom Salone Internazionale del Complemento d Arredo, je posvećen isključivo ovoj temi. 200 izlagača na preko 10.000 kvadratnih metara predstaviće koncepte življenja i opremanja kompletnog domaćinstva.
Posebno mesto je dato osvetljenju i taj segment se tretira kao prateća manifestacija. Euroluce sa preko 450 izlagača na 38.000 kvadrata prikazuje poslednja tehnološka rešenja iz oblasti rasvete i automatizovanih sistema. Pod rasvetom se ovde podrazumevaju najrazličitiji tipovi rasvete, od kućne preko spoljne rasvete, do osvetljenja industrijskih objekata, bolnica, specijalnih svetlosnih efekata namenjenih manifestacijama i sl.
Workplace 3.0 je inovativni deo manifestacije posvećen dizajnu i tehnologiji planiranja radnog mesta. Na 10.000 kvadrata preko 110 izlagača će ponuditi svoju viziju dizajna u službi humanog radnog okruženja.
Salonesatellite je segment koji je poslednjih 19 godina okupio oko 10.000 dizajnera mlađih od 35 godina, a koji su prikazivali svoje prototipove od kojih su mnogi ušli u redovnu proizvodnju… Svakako ga vredi posetiti i naslutiti šta je to što budućnost nosi.
Kao i prethodnih, i ove godine vas vodimo na Milanski sajam nameštaja koji se održava u terminu 4/9. april 2017. Mesta još ima – prijave za putovanje na sajam Salone del Mobile su u toku!