Sajam CeBIT 2017 – Koja mi je šifra?!

CeBIT 2017Sigurno Vam se nebrojeno puta do sada desilo da ne možete da se setite šifre, jer ih je jednostavno previše i nemoguće ih je sve zapamtiti. Ili, ste, u cilju pojednostavljenja situacije, rešili da stavite istu šifru za sve bez obzira na silna sigurnosna upozorenja koja kompjuter izbacuje. Ko će se setiti da li je negde ubačen broj, znak, veliko slovo ili tačka?! Ove godine sajam CeBIT donosi rešenje za sve naše muke!

Naime, bez obzira na to kako pristupate problemu čuvanja privatnih šifara, složićete se da je za poslovne šifre potrebno ipak malo više mućnuti glavom i porazmisliti o bezbednosti. Firma Mateso GMbH će na sajmu CeBIT predstaviti svoje rešenje koje će sve šifre čuvati sigurno kao u sefu. Glavni fokus ovog preduzeća je bezgranična sigurnost, što će demonstrirati svojim novim softverom.

Ovaj softver omogućava bezbedan način organizovanja šifara, identiteta, klijenata, različitih podataka i drugih infomacija. Cilj je omogućiti firmama brz i jednostavan pristup svim poverljivim podacima. Kompanija Mateso je na demonstraciju pozvala brojne partnere iz branše, a organizovaće i zabavan program gde će mađioničar uz trikove voditi posetioce kroz temu zaštite šifara.

Podsećamo da i ove godine organizujemo putovanje na sajam CeBIT za Vas. Kontaktirajte nas kako biste blagovremeno rezervisali mesta!