Sajam CeBIT 2017 – FuckUp noći

delboyU okviru izložbe SCALE11, 20. i 21. marta, na sajmu CeBIT će nas dočekati preduzetnici koji su donosili loše odluke od kojih su neke uzrokovale čak i propast njihovih preduzeća. Na greškama se uči, pa nije zgoreg unapred saznati koje su to greške koje je potrebno izbeći!

U nemačkoj kulturi, slično kao i u našoj, nije prihvaćen pristup davanja druge šanse sebi i drugima. Ovakav pogled na svet nas često ograničava i onemogućava u napretku. Za razliku od nas Evropljana, Amerikanci su mnogo fleksibilniji u ovom pristupu. Njihova deviza je da nisu svi ljudi bezgrešni i da je za dostizanje uspeha često potrebno da pre toga napravimo veoma mnogo neuspešnih pokušaja. Povlačenje u sebe i samosažaljenje neće doneti ništa dobro. Ako promenimo naš pogled na svet i sagledamo promašaje kao tekući deo svakodnevice, to će nam svakako dati novu perspektivu i elan da nastavimo da se borimo na tržištu.

Na sajmu CeBIT će nas sa svojom promašajima upoznati preduzetnici iz celog sveta. Pridružite nam se na legendarnim “FuckUp” noćima i ohrabrite se idejom da je za svaki uspeh potrebno da se ponekada sapletemo, pa i da padnemo. Kao što je već neko rekao, nije bitno koliko ćemo puta pasti, važno je samo da svaki put ustanemo.

Tu smo da za vas organizujemo posetu sajmu CeBIT. Program putovanja možete preuzeti OVDE. Srećan put i srećno sa novim poslovnim poduhvatima!