Sajam CeBIT 2017 – Ima li vozača u shuttle busu?!

swissshuttleSvake godine sajam CeBIT priredi nam po neko iznenađenje, pa ne čudi kako ovaj događaj okuplja čak do 3000 izlagača iz oko 70 zemalja sveta! Zamislite samo koliko je to znanja prikupljeno na jednom mestu i koje mogućnosti za interakciju i sklapanje novih poslova ovaj događaj nudi!

Kada u martu ove godine posetite sajam CeBIT, nemojte da se začudite kada Vas u hali dočeka autonomno vozilo. Dobro ste pročitali! Kako je glavna tema sajma CeBIT-a budućnost poslovanja i celokupnog društva, digitalizacija svakodnevice se nameće kao neminovna. U to ime Swiss Post će svim posetiocima ponuditi mogućnost da zavire u budućnost i provozaju se autonomnim shuttle busom koji će saobraćati u hali 13 Hanoverskog sajma. Pošto nema stvarne digitalizacije bez korišćenja autonomnih vozila kako u proizvodnji, tako i u svakodnevnom životu, gdin Frese ispred Deutsche Messe organizacije poziva sve posetioce da iskuse budućnost uživo!

Podsećamo, ove godine sajam CeBIT se održava od 20. do 24. marta. Požurite i bukirajte Vaše putovanje jer, kako moto sajma kaže, digitalna ekonomija ne poznaje limite!