Sajam CeBIT 2017 – AutomotoIT kongres – IT inovacije bez granica!

automotoitcebitIako pri pomenu na sajam CeBIT automobilska industrija nije prva koja se javi u mislima, ona zauzima veoma važno mesto na ovom događaju! Deveti automotoIT kongres će 23.03.2017. biti održan pod nazivom “Automotive business – from the classic to the agile IT”.

Od najvećih igrača sa svetske scene na kongresu će govoriti menadžeri glavnih IT korporacija, kao i ljudi sa top pozicija velikih automobilskih preduzeća, kao što su: Dr Martin Hoffmann (CIO Volkswagen grupe) i Tina Mueller (članica borda direktora Opel grupe). Teme koje će biti u foskusu će se odnositi na implementaciju digitalnih IT rešenja u automoto industriji, prilagođavanje auto industrije rapidnim promenama koje digitalizacija poslovanja donosi i poslovanje u novom svetu pod pritiskom konkurencije uz korišćenje inovativnih digitalnih rešenja.

Kako je ovaj ovaj kongres jedan od top događaja na CeBIT-u, potrebno je blagovremeno potvrditi mesta i platiti kotizaciju koja nije ni malo jeftina (cene se kreću između 980.- i 1.490.- eur). Kotizaciju možete platiti preko naše agencije TTI, a naravno tu smo i da organizujemo putovanje na sajam CeBIT za Vas!