Sajam CeBIT 2017 – Komprimovana IT industrija u jednom događaju

I ove godine CeBIT nam se bliži, a sa najnovijim dostignućima u IT industriji. Kao i uvek do sada, sajam CeBIT se odvija u Nemačkoj u Hanoveru, s tim što je ove godine događaj pomeren za kraj marta – održava se od 20. do 24.03.

Dugi niz goCeBIT 2017dina sajam CeBIT daje uvid u buduće tokove, i mnogi ga nazivaju prozorom budućnosti. 2017. Fokus sajma će biti na veštačkoj inteligenciji, zaštiti podataka, robotima i virtuelnoj relanosti. Ispred nemačke organizacije Deutsche Messe, gdin Oliver Frese obećava brojne inovacije i nove aplikacije za IT industriju. Kako živimo u svetu gde se sve događa online, mnoge oblasti kao što su bankarstvo, zdravstveno osiguranje, javni sektor, automobilska industrija, moraju biti reorganizovani, a kako bi odgovorili novim izazovima koji se tiču bezbenosti podataka i korisnika.

Specijalan osvrt će biti napravljen na dronove koji svakim danom postaju sve populariniji. Takođe, politička zbivanja neće ostati netaknuta, pa će i botovi dobiti svoje mesto na sajmu. Da podsetimo, botovi su specijalni softveri izgrađeni za bržu komunikaciju jednostavnog tipa koja se strukturno ponavlja. U današnje vreme, koriste se za online komunikaciju sa ljudima u mrežama. U vreme kada se gubi jasna granica između čoveka i kompjutera, potrebno je odgovoriti na nove izazove na potpuno novi način. Ove godine sajam CeBIT nudi neka od rešenja!

IT sladokuscima će sigurno biti interesantno i to da će se Edvard Snouden obratiti posetiocima iz egzila u Rusiji. Dakle, put pod noge, i hajmo svi na CeBIT! Biće nam drago da i ove godine za Vas organizujemo putovanje i posetu sajmu.