SCHWEISSEN & SCHNEIDEN – Najveći svetski sajam na temu zavarivanja, spajanja, sečenja…

schweissenschneidenZa sve strastvene ljubitelje industrije i tehnologije sajam Schweissen & Schneiden je događaj koji se ne sme propustiti. Radi se o međunarodnom stručnom sajmu čija je tematika fokusirana na sečenje, spajanje i tretman površina. Svi pasionirani obožavaoci zavarivanja željno iščekuju ovaj događaj i ne propuštaju ga ni za živu glavu!

Pored zavarivanja, Schweissen & Schneiden, pokriva i oblasti koje se tiču automatizacije, industrijske sigurnosti, obezbeđenja kvaliteta i spajanja površina lepljenjem. Gde sve ove oblasti mogu biti u upotrebi, izlišno je komentarisati. Maltene čitava industrija počiva na njima!

Sajam Schweissen & Schneiden se održava u Esenu, u terminu 16/21.09.2013., a cene ulaznica variraju u zavisnosti od vremena kupovine i tipa ulaznica. Ukoliko ulaznice kupite ranije, pre početka sajma, platićete ih 33.- ili 80.-eur, a zavisno od toga da li je u pitanju dnevna ulaznica ili ulaznica koja pokriva sve vreme trajanja sajma. Ukoliko ulaznice kupite na licu mesta cene istih će biti 38.-eur za dnevnu, odnosno 90.-eur za stalnu ulaznicu. Na sajtu organizatora se ulaznice mogu kupiti online.

Pored posetilaca iz struke, ovaj sajam posećuje veoma veliki broj privatnih posetilaca koji su zainteresovani za zavarivanje, lepljenje, sečenje i najnovije tehnologije koje se u ovim oblastima primenjuju. Ono što ovaj događaj čini specijalno zanimljivim je i to da se odvija na svake tri godine. Samim tim što se ne radi o godišnjem sajmu, uzbuđenje pred Schweissen & Schneiden je uvek veliko, a posetioci s nestrpljenjem očekuju svečano otvaranje sajmišta u Esenu i početak manifestacije.

Od izlagača, na ovom sajmu će se naći najveća svetska imena iz industrije. Imena svih izlagača i njihova pozicija na sajmištu možete se pogledati ovde.

Ukoliko ste imali u ideji da posetite ovu manifestaciju, najbolje je organizovati se znatno ranije pošto je ispunjenost smeštajnih kapaciteta veoma velika, a cene smeštaja u Esenu astronomske. Pored cena smeštaja i cene avio prevoza brzo rastu, pa predlažemo putovanje sa smeštajem u okolini Esena i uključenim svim ostalim troškovima potrebnim za realizaciju putovanja (avio prevoz, transferi, zdravstveno osiguranje…). Program putovanja agencije TTI je izrađen još početkom godine u saradnji sa Društvom za unapređivanje zavarivanja u Srbiji, te je prilagođen stručnim zahtevima članova i pažljivo kreiran kako bi odnos cena/kvalitet za putnike bio optimalan. Cena koja je istaknuta na sajtu Društva za unapređivanje zavarivanja nije aktuelna, pošto se radilo o first minute ponudi, ali ovde možete videti program koji je aktuelan. Iako je rok za prijavu prošao, agencija TTI prijave još uvek prima, a grupa je oformljena, tako da će sa njom putovati i vođa puta!

Srećan put i neka poseta sajmu Schweissen & Schneiden u Esenu bude za pamćenje!