FIP u Dablinu – Vodeći skup na temu farmacije

fipOve godine u Dablinu u terminu 31.08./05.09.2013. održaće se vodeći svetski skup na temu farmacije i farmakologije, FIP. Iako se kongres održava tek krajem avgusta-početkom septembra, ne treba biti lenj, nego početi sa pripremama za putovanje u što skorije vreme.

Za putovanja u Irsku je potrebna viza, te se ista mora ranije pribaviti. Takođe, mnogo je jeftinije ako kotizaciju za učešće na kongresu platite ranije, pošto su cene prilično visoke. Kotizacija se kreće između 700 i 1100 eur, a sve u zavisnosti od datuma uplate i članstva u urduženju FIP. Detalje o registraciji i uplati kotizacije možete videti ovde.

Ukoliko želite da organizaciju putovanja prepustite stručnjacima za poslovna putovanja i ne brinete ni o čemu, već se samo fokusirate na prisustvo kongresu i uživanje u destinaciji, program putovanja u Dablin na kongres FIP možete pogledati ako kliknete na ovaj link.

Za stručnjake iz oblasti farmacije, ovde će se naći sigurno, mnogo zanimljivih tema, a ovde možete videti detaljan program i teme o kojima će se na kongresu govoriti.

Iako vremena još ima, nije prerano da počnete sa pripremama za putovanje!